SPA TRETMANI


Imate slabe nokte, suve ruke ili bolna stopala? Ili želite da se počastite nečim samo za vas?
Predlažemo vam da izaberete jedan od spa tretmana iz Zlocheste ponude. Od tretmana za ojačavanje noktiju, maski za stopala, do parafinskog pakovanja. Udovoljite sebi i  obogatite svoj ritual za negovanje sa nekim od spa tretmana.

Pravilna Nega Ruku

Ruke su od pamtiveka bile oličenje lične nege. Uredne i negovane šake su u jednom periodu naše duge istorije bile rezervisane za aristokratiju. Danas, lepe ruke su dostupne svima

ibx manikir

Tretman za ojačavanje noktiju koji za razliku od standardnih materijala ne leži na površini prirodnog nokta. Specifičan je po tome sto je uljane baze obogaćene sa polimerom koji nokat ojačava u njegovim slojevima ispod površine. Daje odlične rezultate kod slabih, tankih i/ili izdeformisanih noktiju.

Parafinsko pakovanje za ruke

Toplotna terapija parafinom obogaćenim eteričnim uljima u kombinaciji sa pilingom i hidratantnom kremom za opuštanje bolnih zglobova i borbu protiv suve i tvrde kože.

Parafinsko pakovanje za stopala

Tretman pakovanja stopala u parafin za oporavak bolnih tabana i čukljeva. Odličan u kombinaciji sa pedikirom za održavanje kože stopala mekom i glatkom.

Izuzetno kreativna i profesionalna usluga u vrlo prijatnom ambijentu.

Tanja K.

Uvek strava nokti i dizajn! Dunja je pravi pro, i uvek na nivou zadatka! Sve preporuke! Love yaaa♥

Sanja J.

Pre 8 godina došla sam, po preporuci, po najlepše nokte u gradu! I danas sam tu, i dalje su najlepši!!!  Ko zna zna!

Sladja J.

Jako prijatan ambijent! Umetnica opustena, pametna, saradljiva, izuzetno nezna i BRZA. Ono sto je najvaznije, spremna da objasni sve nejasnoce i pravilnu negu. Rad sa kvalitetnim materijalima, neogranicen izbor boja (a samo sam bacila pogled, ko zna sta se sve tu krije). Super iskustvo!

Teodoea R.