MANIKIR


Umetnost negovanja ruku poznata je ženama od davnina. Zlochesti Studio u ponudi ima negu prirodnih, kao i izradu i negu modeliranih noktiju. Sav potreban alat za usluge se steriliše i dezinfikuje kako bi klijenti bili sigurni i zaštićeni. Materijal za izradu modeliranih noktiju je proizveden po svim propisima za upotrebu na prirodnim noktima.

Salonski manikir

Kombinovana tehnika za sređivanje zanoktica i prirodnog nokta. U salonski manikir  ulazi uklanjanjanje suvih zanoktica, oblikovanje nokta, oplemenjivanje nokatne ploče tretmanskim lakom sa kalcijumom i lakiranje u željenu boju.

Aparatni manikir

Tehnika sredjivanja zanoktice električnom turpijom sa specijalizovanim karbidnim i dijamantskim nastavcima. Tretman uključuje čišćenje nokatne ploce, uklanjanje suvih zanoktica i poliranje kože za čist i uredan rezultat. Niste imali prilike da vidite kako izgleda aparatni manikir? Pogledajte naš video ovde.

DIP Nokti

Sistem za ojačavanje prirodng nokta obogaćen vitaminama, bez upoterebe UV/LED svetlosti. Lagan i prirodan osćaj sa trajnim bojenjem. Korekcija se preporučuje na 14 dana.
Pogledajte kako izgleda ova tehnika ovde.

Gel Lak

Usluga trajnog bojenja sa profesionalnim produktima iz gellak sistema. Sa paletom od preko 100 boja, sigurno ćete pronaći svoju omiljenu nijansu. Ako ste u nedoumici, uvek možete izabrati boju koja vam ide uz ten. Više o bojama i tenu kože možete pročitati ovde. Korekcija se preporučuje na 14 dana.

Laminarenje Noktiju

Ojačavanje i ispravljanje izgleda nokatne ploče uz pomoć kaučuk (“rubber”) baze. Ovaj profesionalni produkt omogućava izradu prirodnog izgleda nokta koji je lagan za nošenje, dok ispravlja neravnine i oblik osnove.  Korekcija se preporučuje na 21 dan.

Gel Ojačavanje

Usluga ojačavanja i modeliranja prirodnih noktiju sa gel ili polygel sistemom. Ispravljanje oblika nokta sa profesionalnim materijalom za osećaj čvrstine koji je lagan za nošenje i daje postojan rezultat. Korekcija se preporučuje na 21 dan.

Izlivanje Salonskih Formi

Tehnika produžavanja nokta na papirnom šablonu. Bez obzira da li se radi mikro modeliranje ili izlivanje duže salonske forme, usluga obuhvata pripremu i postavku materijala po poslednjim principima i modernism metodama. Korekcija se preporučuje na 21 dan.

Nadogradnja Noktiju

Usluga produžavanja noktiju uz pomoć profesionalnih plastičnih tipsi. Forma nokta se izgradjuje sa gel ili polygel sistemom. Korekcija se preporučuje na 21 dan.

Rekonstrukcija Noktiju

Usluga namenjena za klijente koji grickaju nokte, i za klijente koji imaju problematičnu nokatnu ploču uzrokovano nekom traumom. Uz pomoć profesionalnih materijala se reparira nokat kako bi krajni rezultat imao zadovoljavajuću estetsku završnicu. U ovim slučajevima se prvo savetuje konsultacija kako bi se ustanovio najpogodniji način za tretiranje problematične ploče.

Korekcija

Podrzumeva ispravku forme modeliranog nokta i obnavljanje postojećeg materijala na nokatnoj ploči. Od načina izrade i vrste materijala sa kojima su modelirani nokti zavisi koliko ce sam proces korekcije da traje. 

Izlivanje Extreme Formi

Za sve one koji žele da ponesu nokte koji će privući više od pogleda. Tehnika modeliranja nokta na papirnom šablonu gde dužina slobodne ivice iznosi bar 3cm. Važno je znati da ove forme noktiju nisu lako nosive i nisu zgodne za većinu svakodnevnih aktivnosti. Al zato i jesu Extreme. Korekcija iz Extreme forme u salonsku formu se radi nakon 14 dana od postavke seta. Skidanje Extreme formi se preporučuje nakon tri nedelje, kako bi se sprečilo eventualno lomljenje ili povredjivanje prirodnog nokta.

Skidanje Noktiju
Usluga uklanjanja polimernog materijala sa prirodnih noktiju. U zavisnosti od načina izrade i vrste materijala sa kojima su modelirani nokti primenjuje se odgovarajuća tehnika turpijanja ili otapanja kako bi se prirodan nokat najmanje oštetio.