O Zlochestim Noktima

Nokti, kao uslužna delatnost, prvi put su se pojavili u SAD-u pre pedesetak godina, i proširili se na ceo svet. Od trenda, sređivanje noktiju je postalo redovni korak u vođenju lične nege milionima žena širom sveta.

novi sad zlochesti nokti

Zlochesti Nokti

‘Zlochesti Nokti’ nastali su kao umetnički izraz novosađanke Dunje Matović kroz nail art još 2008.godine. Ubrzo “Zlochesti Nokti” postali su sinonim za moderan i drugačiji nail art u Novom Sadu i šire. Iz ljubavi prema ovoj novoj umetnosti, Zlochesti nokti su kao projekat konstantno napredovali kroz brojna usavršavanja i unapređivanja. Konstantan rad i napredak, doneli su i pozicije na nacionalnim i internacionalnim takmičenjima za nokte, kao i pozicije na online takmičenjima i foto konkursima.

Pored salonskog rada, Zlochesti Nokti su bili uključeni u razne projekte i lokalne manifestacije.U izložbenom delu  Culture Exchange-a organizovana je  Prva Samostalna Nail Art Izložba by Zlochesti Nokti u julu 2014.godine. Ovo je bila prva  izložba ovog tipa u Novom Sadu. U toku mesec dana, koliko je trajala izložba, novosadska publika mogla je da vidi najnovije trendove i tehnike nail art-a kroz dizajn Zlochestih noktiju.

Nakon dugogodišnje saradnje i pojavljivanja na beogradskom sajmu kozmetike “Dodir Pariza” sa poznatom estetskom akademijom Atelier LK, rad  Dunje Matović i Zlochesti nokti dobija status edukatora u oblasti nail art-a i dizajna 2016.godine. Edukacije su posvećene unapeđenju i razvoju novih pravaca nail art-a kao sastavnog dela salonskog rada.

Zlochesti Nokti danas predstavljaju projekat koji u saradnji sa velikim majstorima ove profesije, brendovima, modnim dizajnerima i organizacijama pozicionira nail art kao umetnost modernog doba.

Salonski rad Zlochestih noktiju predstvlja kvalitetan i moderan pristup modeliranja i ukrašavanja noktiju, po poslednjim trendovima i materijalima najnovije tehnologije.