Profesionalno Šminkanje


Šminkanje je danas većini žena svakodnevna rutina, ali tu su i one ženske koje to ostavljaju za specijalne prilike. Bez obzira kojoj grupi pripadamo, sve ćemo se složiti da šminka uradjena rukom profesionalnog šminkera je jedno posebno iskustvo.
 Zato Zlochesti Studio predstavlja svoju rezident MUA Ivetu Maćerak.

Iveta, takodje novosadjanka, je oduvek volela crtanje, boje, konture i naravno šminku. Osnovu svog umeća postavila u umetničkoj školi,zatim crpela inspiraciju Italije dok je živela u Milanu. I sve to zaokružila edukacijom kod Mirjane Delic – Belleza.
Za uslugu profesionalnog šminkanja koristi kozmetičke preparate visokog kvaliteta i namenjene za profesionalnu upotrebu. Kako bi svojim klijentima obezbedila postojan rezultat sa minimalnim uticajem na kožu lica.
Svaki MUA ima svoje neko pravilo, Iveta smatra da su veštačke trepavice onaj tajni sastojak. Zato se kod nje one podrazumevaju. Lagane, guste, ili pojedinacne? Izbor je na klijentu, osim ako ona ne traži drugačije.

Porfesionalno Šminkanje

Za uslugu profesionalnog šminkanja koristi se kozmetički preparati visokog kvaliteta  namenjeni za profesionalnu upotrebu. Kako bi  klijentima obezbedili postojan rezultat sa minimalnim uticajem na njihovu kožu lica. Usluga postavke veštačkih trepavica ulazi u cenu.

Za više informacija, konsultaciije i zakazivanje termina, javite se Iveti, bez razmisljanja. https://www.ivetamakeup.com/zakazivanje/