Zlochesti Studio predstavlja radionicu lepote posvećenu estetici nokta, šake i stopala. Sa desetogodišnjim iskustvom, modernom aparaturom i materijalom poslednje tehnologije u ponudi su usluge manikira, pedikira, spa tretmani kao i usluge profesionalnog šminkanja. Počastite sebe apartnim manikirom, parafinskim tretmanom, ekstenzijama za nokte ili nekom drugom kvalitetnom uslugom iz Zlocheste ponude.
Tretman „1 na 1“ omogućuje vam da se u potpunosti opustite i uživate u doterivanju. U prijatnoj i udobnoj atmosferi sve usluge se sprovede po sertifikovanom principu. Materijal za nokte koji se koristi u studiu  je proverenog kvaiteta i proizveden u EU. Alat za rad se steriliše po propisima, i zbog bezbednosti klijenata, čuva u vrećicama za održavanje sterilizacije.
Svi hemijski produkti su prilagođeni kozmetičkom GMP (ISO 22716:2007) i testirani poslednjom hromatografskom tehnologijom (HPLC). Kako bi se zadovoljile potrebe i najosetljivijih klijenata.
Poseban akcenat u ponudi Zlochestih Noktiju stavljen je na nail dizajn. Pored velikog izbora šljokica i ukrasa, 150 različitih nijansi boja i swarovski kristala, na raspolganju je i preko 500 inspirativnih uzoraka za dizajn. Neka nokti budu vaš glavni asesoar ili tačka na i vaše kombinacije.

Manikir

Od prirodnih do veštačkih-
Nokti su nasa specijalnost!

Pedikir

Suva, tvrda ili zapuštena stopala?
Estetika i nega za vaše noge.

Spa Tretmani

Suva koža postaje prošlost!
Zvuči neverovatno? Proverite.

Šminka

Profesionalno Šminkanje?
Profi produkti i sertifikovani MUA.

Sertifikat “Firma od poverenja” se dodeljuje preduzetnicima, koje karakteriše besprekorna reputacija. Projekat „Firma od poverenja“ je pokrenuo Centar za istraživanje mišljenja klijenata (CZIMK Doo). Sertifikat predstavlja priznanje da se firma ističe po dobroj reputaciji medju klijentima i kolegama. Ali i da održava nivo zadovoljstva kod klijenata u odnosu na konkurenciju. Istraživanje se sprovodi uz pomoć specijalizovanog softvera koji je razvila poljska firma SVOK ltd.

Izuzetno kreativna i profesionalna usluga u vrlo prijatnom ambijentu.

Tanja K.

Uvek strava nokti i dizajn! Dunja je pravi pro, i uvek na nivou zadatka! Sve preporuke! Love yaaa♥

Sanja J.

Pre 8 godina došla sam, po preporuci, po najlepše nokte u gradu! I danas sam tu, i dalje su najlepši!!!  Ko zna zna!

Sladja J.

Jako prijatan ambijent! Umetnica opustena, pametna, saradljiva, izuzetno nezna i BRZA. Ono sto je najvaznije, spremna da objasni sve nejasnoce i pravilnu negu. Rad sa kvalitetnim materijalima, neogranicen izbor boja (a samo sam bacila pogled, ko zna sta se sve tu krije). Super iskustvo!

Teodoea R.