Zlochesti Studio predstavlja radionicu lepote posvećenu estetici nokta, šake i stopala. Sa desetogodišnjim iskustvom, modernom aparaturom i materijalom poslednje tehnologije u ponudi su usluge manikira, pedikira, spa tretmani kao i usluge profesionalnog šminkanja. Počastite sebe apartnim manikirom, parafinskim tretmanom, ekstenzijama za nokte ili nekom drugom kvalitetnom uslugom iz Zlocheste ponude.
Tretman „1 na 1“ omogućuje vam da se u potpunosti opustite i uživate u doterivanju. U prijatnoj i udobnoj atmosferi sve usluge se sprovede po sertifikovanom principu. Materijal za nokte koji se koristi u studiu  je proverenog kvaiteta i proizveden u EU. Alat za rad se steriliše po propisima, i zbog bezbednosti klijenata, čuva u vrećicama za održavanje sterilizacije.
 Svi hemijski produkti su prilagođeni kozmetičkom GMP (ISO 22716:2007) i testirani poslednjom hromatografskom tehnologijom (HPLC). Kako bi se zadovoljile potrebe i najosetljivijih klijenata.
Poseban akcenat u ponudi Zlochestih Noktiju stavljen je na nail dizajn. Pored velikog izbora šljokica i ukrasa, 150 različitih nijansi boja i swarovski kristala, na raspolganju je i preko 500 inspirativnih uzoraka za dizajn. Neka nokti budu vaš glavni asesoar ili tačka na i vaše kombinacije.

Manikir

Od prirodnih do veštačkih-
Nokti su nasa specijalnost!

Pedikir

Suva, tvrda ili zapuštena stopala?
Estetika i nega za vaše noge.

Spa Tretmani

Suva koža postaje prošlost!
Zvuči neverovatno? Proverite.